Succesvolle samenwerking met Miss Beauty of The Netherlands

Succesvolle samenwerking met Miss Beauty of The Netherlands

Sasive Boob Tape sponsor van Miss Beauty of the Netherlands?

Afgelopen jaar zijn wij in zee gegaan met Miss Beauty of The Netherlands. De grootste en leukste Miss Verkiezing van Nederland. Miss beauty of the Netherland is een prestigieuze schoonheidswedstrijd die jaarlijks een podium biedt aan getalenteerde en inspirerende vrouwen in Nederland. Dit jaar viert Miss Beauty haar 10-jarig jubileum. 

Onze rol

Bij een Miss Verkiezing draait het om het totale plaatje: beauty, brains, body. Onder het kopje beauty kunnen wij een steentje bijdragen. Zo dragen dames die deelnemen aan een Miss Verkiezing vaak galajurken. Een BH dragen onder een galajurk ziet er niet best uit. Als alternatief voor een BH gebruiken zij Boob Tape. Dit jaar mochten wij de dames voorzien van een Starterpack waar alle essentials voor het gebruik van Boob Tape bevat. Zo kregen de dames een Boob Tape rol in de kleur en maat naar keuze. Ook ontvingen zij 5 sets Nipple Covers en een flesje Boob Tape Remover Oil zodat ze de tape veilig en pijnloos konden verwijderen zonder dat dit sporen zou achterlaten op de huid. Als sponsor van Miss Beauty of The Netherlands zijn we er trots op dat we een rol spelen in het ondersteunen van de deelneemsters terwijl ze zich voorbereiden op dit geweldige evenement.

Miss Beauty Noord Holland

Sasive is niet alleen partner van Miss Beauty Noord Holland maar elke provincie van Nederland bijvoorbeeld;

Miss Beauty of Gelderland

Miss Beauty of Overijssel

Miss Beauty of Zuid Holland

Miss Beauty of Noord-Holland

Miss Beauty of Noord-Brabant

En alle andere provincies.

Het doel van Miss Beauty of the Netherlands

Deelnemers strijden niet alleen om de titel van Miss Beauty of The Netherlands, maar ook om een platform te creëeren voor het promoten van sociale en maatschappelijke kwesties die voor hen belangrijk zijn. Zo zetten zij zich in voor de LindaFoundation waar zij jaar na jaar ontzettend veel geld voor inzamelen. De stichting is bestemd voor ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. Samen met zoveel mogelijk donateurs willen ze meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben. Het afgelopen jaar is er een bedrag van €132.028,- euro opgehaald door alle finalisten die hebben deelgenomen aan Miss Beauty of The Netherlands, zowel landelijk als provinciaal. Omdat Miss Beauty al jaren mooie bedragen inzamelt voor de LindaFoundation kwam Linda de Mol zelf de cheque in ontvangst nemen. Bekijk hier de video!

Dankbare samenwerking

Eigenaresse van Sasive, Marit Beets is sinds 2016 nauw betrokken geweest bij Miss Beauty of The Netherlands. Zo heeft zij in 2016 zelf deelgenomen en heeft zij de top 5 weten te behalen voor de titel Miss Teen of The Netherlands. De organisatie heeft een speciaal plekje in haar hart, wat het voor haar ook leuk maakt om deze samenwerking op te zetten.