Hoe verwijder je Boob Tape?

Hoe verwijder je Boob Tape?

Hoe verwijder je Boob Tape? Laten we eens kijken naar het proces van het verwijderen van boob tape. Ik ga je stap voor stap uitleggen hoe je dit kunt doen. Vaak wordt het verwijderen van boob tape als ongemakkelijk ervaren, maar met onze speciale Sasive Boob Tape Remover Oil is dit helemaal niet nodig! Deze olie is speciaal ontwikkelt om boob tape gemakkelijk te verwijderen. Handig toch?


Stap 1: Aanbrengen van de olie
Dit is een eenvoudige stap. Open het flesje en breng de olie aan op de tape. Zorg ervoor dat de tape goed doordrenkt raakt met de olie. Er mag best wat olie worden aangebracht op de tape. 

Stap 2: Inmasseren van de olie
Masseer de olie grondig in op de tape. Geb
ruik je vingers of hand om cirkelvormige bewegingen te maken. Op deze manier dringt de olie diep door in de tape.

Stap 3: Laat de olie intrekken 
Deze stap spreekt voor zich: laat de olie even intrekken. Wij raden aan om de olie ongeveer 3 tot 5 minuten op de tape te laten zitten, zodat de lijm goed los kan komen. Je zult waarschijnlijk merken dat de uiteinden van de tape al wat losser worden

Stap 4: Verwijder de tape voorzichtig van de huid
Nu de olie goed is ingetrokken, is het tijd om de tape voorzichtig van je huid te verwijderen. Trek niet te snel, want sommige delen van de tape kunnen nog 
vastzitten. Verwijder de tape behoedzaam en voilà! Dat ging makkelijk hé?

Stap 5: Reinig de huid van de olie
Het is mogelijk dat er wat olierestjes op je huid achterblijven. Dit kun je gemakkelijk verwijderen met een washandje en wat zeep, of gewoon tijdens het douchen.