Bandeau

De naam zegt het al, je gaat tapen als een bandeau. Eerst meet je hoeveel tape je nodig hebt over de breedte, wij raden aan om iets minder tape te gebruiken omdat de tape elastisch is. Bij de tape van 7,5 cm dik heb je vaak genoeg aan 2 plakken tape. Bij 5 cm raden we wat meer tape aan. Zorg dat je de tape goed warm wrijft/ aandrukt vooral bij de uiteindes.

Bekijk Boob Tape Sand

Uplift

Bij de up-lift, lift je de borst omhoog. Naast het "push up" effect geeft dit ook ondersteuning aan de borst. Je begint met plakken onder de borst, houd de borst omhoog en tape over de borst. Zorg dat de elastiek in de tape meewerkt zodat de tape het gewenste "lift" resultaat biedt. Bij tape van 7,5 cm dik heb je in sommige gevallen al genoeg aan 1 plak tape maar 2 plakken tape houd het net wat steviger vast. Bij de tape van 5 cm dik raden we minstens 2 of 3 plakken aan. Zorg dat je de tape goed warm wrijft, vooral aan de uiteindes en op plekken waar je tape over tape plakt.

Bekijk Boob Tape Sand

Boob Cover

Bij deze manier van tapen wil je eigenlijk alleen de borsten afdekken en niet perse een lift creëren. Zo fungeert de tape als een BH zonder bandjes/ sluiting maar heb je wel de juiste ondersteuning. Bij de tape van 5 cm dik kun je hier 3 of meer plakken voor gebruiken en bij de 7,5 cm dikke tape 2 tot 3 plakken.

Bekijk Boob Tape Night

Bralette

Ook de naam "bralette" zegt het al, je taped in de vorm van een bralette. Een soort U vorm. Je kunt deze vorm op twee manieren plakken. Je kunt beginnen met het aanbrengen van de verticale plakken om eerst de borsten te liften. Daarna plak je de horizontale plakken om de decolleté te creëren. Deze methode kan ook andersom: eerst de horizontale plakken en daarna de verticale plakken.

Bekijk Boob Tape Sand

Cross

Deze manier van tapen lijkt heel erg op de bandeau. Het is net wat je zelf fijner vind zitten. Je taped 2 tot 3 plakken horizontaal in een kruis over de borsten. E voilà, that's it!

Bekijk Boob Tape Choco

Nipple Cover

Bij deze manier van tapen heb je minimale tape nodig, echter alleen om de tepel af te plakken. Dit kan met onze Boobtape maar ook met de Nipplecovers. De Nipplecovers zijn gespecialiseerd voor tepelbescherming. Dit raden wij dan ook aan bij deze manier van tapen. 

Bekijk Nipple Covers

Off Shoulder

Deze naam zegt het eigenlijk al. Je draagt een off-shoulder top. Deze manier van tapen is een combinatie van de Bralette en de boobcover.

Bekijk Boob Tape Choco