6 manieren om je borsten te tapen met Boob Tape

Voor dat we gaan uitleggen hoe je Boob Tape opplakt vertellen wij graag wat meer over de Boob Tape. We starten met de grote vraag; hoe werkt Boob Tape?

OnzeΒ borst tapeΒ is speciaal gemaakt om goed te zitten, deΒ Tape voor borstenΒ is van hoogwaardige materialen gemaakt zodat deΒ Boob TapeΒ goed blijft plakken en dat deΒ Boob TapeΒ er makkelijk afgehaald kan worden. Ook is de borst tapeΒ water en zweet bestendig zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat teΒ Boob TapeΒ los laat tijdens het sporten.Β 

Nu naar de grote vraag, hoe gebruik je Boob Tape. We snappen dat het best een uitdaging kan zijn: Je borsten intapen met Boob Tape. Boob Tape fungeert als alternatief voor een bh wat zorgt voor comfort, ondersteuning en zelfvertrouwen! Graag delen wij wat handige tips om je borsten zo goed mogelijk in te tapen.

Uplift

Bij de up-lift, lift je de borst omhoog. Naast het "push-up" effect geeft deze manier van Boob Tape aanbrengen ook ondersteuning aan de borst. Je begint met plakken onder de borst, houd de borst omhoog en tape over de borst. Zorg dat het elastiek in de tape meewerkt, zodat de tape het gewenste "lift" resultaat biedt.

Shop Boob Tape

Bandeau

De naam zegt het al, je gaat de Boob Tape als een bandeau opplakken. Eerst meet je hoeveel Boob Tape je nodig hebt over de breedte, wij raden aan om iets minder Boob Tape te gebruiken omdat de tape elastisch is.

shop boob tape

Boobcover

Bij deze manier van tapen wil je eigenlijk alleen de borsten afdekken en niet per se een lift creΓ«ren. Zo fungeert de tape als een bh zonder bandjes/ sluiting, maar heb je wel de juiste ondersteuning.

shop boob tape

Bralette

Ook de naam "bralette" zegt het al, je Boob Tape in de vorm van een bralette opplakt. Een soort U vorm. Je kunt deze vorm op twee manieren plakken. Je kunt beginnen met het aanbrengen van de verticale plakken om eerst de borsten te liften. Daarna plak je de horizontale plakken om het decolletΓ© te creΓ«ren. Deze methode kan ook andersom: eerst de horizontale plakken en daarna de verticale plakken.

shop boob tape

Cross

Deze manier van tapen lijkt heel erg op de bandeau. Het is net wat je zelf fijner vindt zitten. Je tapet 2 tot 3 plakken horizontaal in een kruis over de borsten. E voilΓ , that's it!

Shop boob tape

Nipple Cover

Bij deze manier van tapen heb je minimale tape nodig, echter alleen om de tepel af te plakken. Dit kan met onze Boob Tape maar ook met de Nipple Covers. De Nipple Covers zijn gespecialiseerd voor tepelbescherming. Ook verkopen wij herbruikbare Nipple Covers. Deze zijn gemaakt van siliconen en kunnen tot wel 25 keer hergebruikt worden.

Shop nipple covers