Hoe plak je Boob Tape?

Hoe plak je Boob Tape?

Hoe gebruik je Boob Tape? We got you! Door deze handige 6 stappen weet jij precies hoe je onze Boob Tape kunt gebruiken.


Boob Tape
is een geweldige oplossing voor vrouwen die een naadloze, ondersteunende en comfortabele look willen bij het dragen van outfits met een lage uitsnede of een open rug. Sasive Boob Tape is een populair merk van boob tape dat veel vrouwen vertrouwen. Het is gemakkelijk te gebruiken, veilig en betrouwbaar. Hieronder vind je een stapsgewijze handleiding voor het correct plakken van Sasive Boob Tape. Naast deze geschreven handleiding hebben wij ook video's op ons YouTube kanaal waar wij het plakken uitleggen aan de hand van handige filmpjes.

Stap 1: Maak je huid schoon en droog
Zorg ervoor dat je huid schoon en droog is voordat je begint met het plakken van de boob tape. Als er olie, crรจme of zweet op je huid zit, zal de tape niet goed hechten. Reinig je huid daarom met water en zeep en droog het goed af met een handdoek.

Stap 2: Knip de tape op maat
Haal de rol boob tape uit de verpakking en knip een stuk af op de gewenste lengte. Meet de lengte van de tape vanaf onder de borstlijn tot de hoogte van je oksel. Knip de boob tape op maat met een schaar. Voor het plakken van de Bandeau-manier meet je van de linkerkant horizontaal naar de rechter kant. Ik raad aan de tape iets korter te knippen dan over de gehele breedte.ย 

Stap 3: Plak de boob tape op je huid
Til je borst omhoog en plak de tape onder de borst, net bovenย de borstlijn. Zorg ervoor dat de tape strak en stevig op je huid zit door het elastiek uit te rekken. Plaats je borst weer op zijn plaats en herhaal deze stap voor de andere borst. Voor het horizontaal plakken plak je eerst op borsthoogte onder je oksel en trek je de tape over de breedte uit naar de andere kant. Duw je borsten naar het midden bij het plakken zodat je een mooie decolletรฉ creรซert. Let op!: Als je te kleine stukken hebt geknipt trekt de tape heel erg en kan hij omkrullen. Zorg er voor dat je niet te veel maar ook niet te weinig tape hebt.ย 

Stap 4: Lift en plak je borsten
Til je borst op en plak de tape op de huid, net onder de borst. Duw de borst omhoog en plak de tape op de huid, net boven de borst. Herhaal deze stap voor de andere borst. Voor het horizontaal plakken plak je eerst op borsthoogte onder je oksel en trek je de tape over de breedte uit naar de andere kant. Duw je borsten naar het midden bij het plakken zodat je een mooie decolletรฉ creรซert.

Stap 5: Controleer de pasvorm
Controleer of de tape goed zit en je borsten liften en ondersteunen zoals gewenst. Pas indien nodig de tape aan om de pasvorm te verbeteren. Let op!: Je kan 1 stuk tape niet 2x gebruiken. De lijm plakt niet goed meer op de huid zodra je het er af haalt.ย 

Stap 6: Verwijder de tape
Als je de tape wilt verwijderen, gebruik daar onze Boob Tape Remover Oil voor zodat je de tape veilig en pijnloos kunt verwijderen. Als je de tape goed hebt ingevet met de olie trek je het voorzichtig van de huid.ย Gebruik een vochtige doek om eventuele kleverige resten te verwijderen.

Boob tape kan een geweldige manier zijn om je look te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten bij het dragen van uitdagende outfits. Door het volgen van deze eenvoudige stappen, kun je Sasive Boob Tape veilig en effectief gebruiken voor de beste resultaten. We erkennen dat lichaamsvormen en -maten divers zijn en dat elke persoon verschillend is. Het is belangrijk om te luisteren naar je lichaam en te doen wat voor jou comfortabel en veilig voelt!

ย 

PS: Volg je ons al op Instagram?ย 
Instagram