Hoe gebruik je Fashion Tape?

Hoe plak je Fashion Tape?

In deze blog gaan wij je uitleggen hoe je Fashion Tape gebruikt. Sasive Fashion Tape, een echte must-have in jouw garderobe. Fashiontape is een dubbelzijdige tape die wordt gebruikt om kleding op zijn plaats te houden, zodat deze niet verschuift of afzakt. Het is vooral handig bij kledingstukken met een diepe halslijn of een lage rug, waarbij het niet wenselijk is dat de kleding onbedoeld openvalt of verschuift. De Fashion Tape kan gemakkelijk worden aangebracht en worden verwijderd zonder sporen achter te laten op de stof. Het is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die zich op zijn gemak wil voelen in zijn kleding.

Stap 1:

Het gebruik van Fashion Tape is eenvoudig. Begin met het verwijderen van het beschermende plastic aan ÊÊn kant van de tape.

Stap 2:

Plak vervolgens de tape op het kledingstuk en verwijder het andere beschermende papier van de tape.

Stap 3:

Ten slotte bevestig je de Fashion Tape op je huid. We raden het gebruik van Fashion Tape af bij een gevoelige huid, zonverbrande huid, allergie voor pleisters of een dunne huid als gevolg van antibiotica.

Shop Fashion Tape

Wil jij de Fashion Tape eerst even uittesten?

Bij Sasive bieden we Boob Tape Testpakketten aan, zodat je onze Fashion Tape vrijblijvend kunt uitproberen. We hebben 6 verschillende Testpakketten beschikbaar. Testpakket A is volledig gratis en bevat een meter gratis Boob Tape. We vragen alleen â‚Ŧ3,95 voor verzendkosten, maar om deze kosten te compenseren, ontvang je een voucher ter waarde van â‚Ŧ10,- die je kunt gebruiken op onze website.Testpakket B bevat 1 meter gratis Boob Tape en een set Nipple Covers. Testpakket C bevat 1 meter gratis Boob Tape, een set Nipple Covers en een set Fashion Tape. Testpakket D bevat 1 meter gratis Boob Tape, een set Nipple Covers, een set Fashion Tape en 50 ml Boob Tape Remover Oil. Testpakket E bevat 1 meter Boob Tape Sand, 1 meter Boob Tape Choco, 1 meter Boob Tape Night, een set Nipple Covers, een set Fashion Tape en 50 ml Boob Tape Remover Oil. Bij Testpakket F ontvang je eenmalig het bekende Sasive Starterpack met 50% korting! Bestel jouw testpakket hier!

Testpakketten bekijken

Onze Garanties

 • Beste Kwaliteit

  Sasive verkoopt alleen geteste producten van hoogwaardige kwaliteit

 • 24/7 bereikbaar

  Ons team staat 24/7 voor je klaar via Whatsapp, Email, Social Media of per telefoon

 • Snelle Levering met DHL & PostNL

  Voor 15:00 besteld, morgen in huis!

 • Gratis verzending vanaf â‚Ŧ25,-

  Naast snelle levering, geniet je van gratis verzending vanaf â‚Ŧ25,-

Aanbevolen voor jou