FAQ

Waar komt de Boob Tape vandaan?

Onze Boob Tape wordt geproduceerd in China. Dit wordt gedaan onder goede omstandigheden.
Wij hebben gekozen voor een premium kwaliteit tape. Door vele testen die wij in het verleden hebben gedaan zijn wij er van overtuigt dat Sasive de beste kwaliteit tape heeft die op de markt is.

Hoelang blijft de Boob Tape zitten?

De Boob Tape blijft zitten tot jij het wilt verwijderen. Doordat wij hebben gekozen voor premium tape kwaliteit blijft onze tape net zo lang zitten tot je het zat bent. Wij raden ten alle tijden aan om onze tape te verwijderen met onze Boob Tape Remover Oil. Deze oil is gespecialiseerd voor het verwijderen van de Boob Tape zodat dit veilig en pijnloos kan verlopen.

Hoe weet ik of jullie Boob Tape beter is?

Wij zijn van mening dat onze tape van de best mogelijke kwaliteit is. Hierom hebben wij een gratis testpakket gemaakt. Deze is hier te bestellen, zo kan je gratis kennismaken met onze producten.

Waar wordt Boob Tape voor gebruikt

De naam zegt het eigenlijk al. Tape voor je boobs. Oftewel, tape die je op je borsten plakt om ze te ondersteunen. Het gaat vaak om huidkleurig tape. Met aan de onderkant een plakstrip en aan de bovenkant een ruw oppervlakte. 

Het idee achter boob tape is dat het je bh zou kunnen vervangen op momenten dat je deze liever niet draagt maar wel graag je borsten wilt ondersteunen of accentueren. Bijvoorbeeld als je een jurkje draagt met een wat diepere decolleté. Het kan dan zonde zijn als je bh te zien is. Maar tegelijkertijd is het wel fijn als je borsten een beetje ondersteund en gelift worden.

Daarnaast kan boobtape ook uitkomst bieden in het minder zichtbaar maken van je tepels. Bijvoorbeeld als je een wat dunner of doorschijnend kledingstuk draagt. En je het niet fijn vindt als je tepels een beetje doorschijnen.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verstuurd. Het kan voorkomen dat producten niet op voorraad zijn waardoor de verzending wat vertraging kan oplopen. Op onze productpagina staat een indicatie van de levertijden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van POSTNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen